Contact

Autoschade? We kunnen het helaas niet minder vervelend maken. Maar, zoals beloofd, wél makkelijker. Vind hier de routebeschrijving naar Autoschade Car Repair.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak inplannen?

Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
U kunt ook een mail sturen naar info@carrepair.nl.
Een beller is altijd sneller. Telefonisch zijn we bereikbaar op 0412-648581.

Ik geef toestemming aan Car Repair om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in ons Privacystatement.

 

Nu ook bereikbaar via WhatsApp! Heeft u geen tijd om langs te komen of om te bellen dan kunt u nu ook u vragen of schades sturen via WhatsApp.

Wij verzoeken u vriendelijk om de volgende gegevens te vermelden: Naam of bedrijfsnaam, uw email adres.(indien u een eventuele offerte per mail wenst te ontvangen). Auto merk/model, kenteken en chassisnummer.(chassisnummer alleen noodzakelijk als we onderdeel prijzen op moeten vragen).
Als u een schade begroting, beoordeeld vanaf foto’s via WhatsApp wil ontvangen let dan op het volgende! Maak eerst een foto van de voorzijde met kenteken + eventueel chassisnummer --> maak een foto van een afstand waardoor het betreffende deel in zijn geheel op de foto staat --> maak een aantal foto’s van dichterbij waarbij de beschadiging heel duidelijk is te zien. Als het om een verzekeringsschade gaat kunnen wij een indicatie maken beoordeeld vanaf uw foto’s.

Bij een complexere schade is het verstandiger om bij ons langs te komen, u krijgt een vrijblijvende opgave van uw schade.

Bereikbaar via WhatsApp tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag op het telefoonnummer: 06-46686361

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 07:30 tot 17:30
Vrijdag : 07:30 tot 17:00
Zaterdag: gesloten

Voor het repareren van de schade aan uw auto is het belangrijk dat u de juiste papieren meeneemt:

  • Kentekenbewijs
  • Groene kaart
  • Eventueel Europees Schadeformulier

 

Contactformulier

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

';