Auto uitdeuken

In het drukke verkeer is het zo gebeurd. Een deuk in uw auto en daardoor lakschade. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. De kosten voor het uitdeuken van uw auto kan vaak aanzienlijk zijn. Autoschade Car Repair lost het voor u op. Wij helpen u niet alleen met het verwijderen van de deuken en spuiten van uw auto, wij verzorgen ook de schadeafhandeling richting verzekeraar, leasemaatschappij of tussenpersoon.

Of het nu gaat om het uitdeuken van een spatbord of bumper, of een deuk op een spatbord verwijderen? Autobedrijf Car Repair in Oss herstelt alle deuken in uw auto.

Uitdeuken auto, zonder spuiten

Autobedrijf Car Repair is het bedrijf in Oss en omgeviong voor het uitdeuken van uw auto. Onze vakbekwame specialisten kunnen kleine deukjes van niet groter dan een € 2,- munt onzichtbaar herstellen zonder te spuiten.

Uitdeuken zonder spuiten biedt u een aantal voordelen. Er is bijvoorbeeld geen plamuurwerk of spuitwerk nodig. Dit levert gauw al een besparing van gemiddeld 50% tot 70% t.o.v. spuiten en plamuren. Ook gaat uitdeuken zonder spuiten sneller, zodat u uw auto niet lang kwijt bent.

Kosten uitdeuken auto

Misschien dat u langer met schade rondrijdt dan nodig is. Vaak wordt gedacht dat de kosten van het uitdeuken van de auto hoog zijn en blijft u onnodig met blikschade rijden. De kosten van uitdeuken zijn afhankelijk van het formaat van de schade. Onze specialisten kunnen u een vrijblijvende prijsopgave of offerte doen. Wilt u weten wat de kosten voor uitdeuken zijn, kom dan snel langs. Vrijblijvend advies of een offerte? Wij helpen u graag. 

 
';