Ruitschade

Soms heeft boenen geen zin meer en blijkt het ‘vlekje’ op uw ruit toch echt een sterretje te zijn. Balen. Maar wacht niet te lang met het repareren van het sterretje in uw ruit. Dit kan op ieder moment verder scheuren en een barst veroorzaken. En dat gebeurt meestal wanneer u er niet op rekent.

Gelukkig zijn sterretjes in de ruit vaak goed te repareren. Ook het repareren van ruitschade kunt u dus met een gerust hart aan ons overlaten. In de meeste gevallen is sterreparatie zelfs gratis.*

De ingreep duurt slechts 30 minuten, dus klaar terwijl u wacht. Natuurlijk serveren we daar ook een kopje koffie of thee bij.

Is het sterretje doorgescheurd of is de scheur groter dan 2,5 cm dan is repareren vaak niet meer mogelijk. In dat geval moet de gehele ruit worden vervangen. Vanaf WA-plus/WA beperkt casco vergoedt uw verzekering dit. Wij regelen de afhandeling met uw verzekeraar graag voor u.

We maken graag een gratis en verblijvende offerte voor u. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf. Wij staan garant voor onze kwaliteit en bieden daarom 4 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden.

Vrijblijvend advies of een offerte?

*Afhankelijk van uw verzekering (vanaf WA beperkt casco).

 

 
';