Grote schades herstellen

Schade aan uw auto is nooit leuk en zeker niet als het een grote schade betreft. Wij helpen u graag om uw auto snel en vakkundig weer in top staat te herstellen. Onze werkplaats is ingericht met de modernste apparatuur, zoals een schade richtbank, voorbewerkvloeren, hefbruggen en een moderne spuitcabine.

U krijgt van ons altijd eerst gratis en verblijvend advies, zodat u weet waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf. Autoschade Car Repair biedt diverse alternatieve reparatiemogelijkheden om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. Denk hierbij aan uitdeuken zonder spuiten (restylen), spot repairs of herstel met gebruik van goede imitatie of gebruikte onderdelen. 

Als u de schade bij uw verzekeraar wilt claimen, regelen we dat graag voor u. We werken samen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen en hebben veel ervaring met het geheel afhandelen van schades. We taxeren de schade en onderhouden het contact met de expert en uw verzekeringsmaatschappij. Zo nemen we u alle zorgen uit handen. Daarnaast staan we garant voor onze kwaliteit en bieden daarom vier jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

We verzorgen ook gratis vervangend vervoer* voor uw terwijl u auto wordt gerepareerd. U hoeft dus niet op de fiets. Tenzij u dat graag wilt. Onze leenfiets is gratis!

Vrijblijvend advies of een offerte?

* Vraag naar onze voorwaarden

 

 

 
';