Over ons

Autoschade? Bij Car Repair weer snel een goed gevoel!

Autoschade is altijd vervelend. En dat begrijpen we bij Autoschade Car Repair als geen ander. Een ongeluk zit in een klein hoekje en elke bestuurder krijgt ooit wel eens te maken met schade aan zijn auto. En dat is nooit leuk.

Wij zorgen ervoor dat uw schade snel en vakkundig herstelt wordt. Wij zijn tevreden als ú dat bent.

Over Autoschade Car Repair 

Vakmanschap en service, dat is waar wij voor staan. Ons top team van acht medewerkers staat altijd voor u klaar. Wij helpen al sinds 2000 particulieren, dealers, verzekeringsmaatschappijen, garagebedrijven en MKB naar grote tevredenheid van hun autoschades af. 

Vakmanschap

is waar wij voor staan. Kwaliteit komt terug in alles wat we doen. Onze professionals werken snel en vakkundig, met de nieuwste technieken en apparatuur. Kleine schades kunnen we vaak direct verhelpen terwijl u van een kopje koffie geniet, zonder afspraak en voor prijzen waar u het niet voor hoeft te lanten. Wij repareren ook grote schades, voor de verzekerng, maar ook als u het zelf moet betalen.

Afspraak is afspraak.

Wij zorgen dat u weet waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf. We zeggen waar het op staat. Onderdelen vervangen of geheel spuiten is niet altijd nodig. Zo houden we de kosten zo laag mogelijk.

Service met een beetje extra.

Wij houden niet van half werk. We regelen daarom ook de afhandeling met uw verzekering. En natuurlijk zorgen we dat uw auto ook weer netjes voor u klaar staat, schoon en schadevrij.

 

 

 
';