Kleine schades herstellen

Al bent u nog zo voorzichtig met uw auto, een ongelukje zit in een klein hoekje. Daar krijgen we vroeg of laat allemaal wel eens mee te maken. Gelukkig gaat het vaak om kleine schades, zoals deukjes, krassen, brandgaatjes en steenslag. Deze beschadigingen hebben effect op de waarde en de uitstraling van de auto.

Om uw auto weer in top staat te krijgen, komt u gewoon even langs bij Autoschade Car Repair. Wij repareren kleine schades met de nieuwste technieken. Vaak is het dan niet eens nodig om onderdelen geheel te vernieuwen of te spuiten.

Met spot repair kunnen we een bumper of een ander onderdeel met schade plaatselijk bijspuiten. Krassen zijn verleden tijd. Hierdoor houden we de reparatiekosten zo laag mogelijk voor u.

Steenslag aan uw auto is helaas moeilijk te voorkomen en kan op den duur roestplekjes veroorzaken. Een alternatief op het spuiten van de voorbumper en/of motorkap is de beschadigingen professioneel inlakken en polijsten. Uw auto ziet er weer zo goed als nieuw uit en de kans dat u roestplekjes op de motorkap krijgt, wordt hiermee verkleind.

Dergelijke kleine schades kunnen we vaak verhelpen terwijl u wacht. Zonder afspraak en voor scherpe prijzen waar u het niet voor hoeft te laten. 

Meteen uw autoschade laten herstellen? Neem contact met ons op of kom langs.

Bekijk in de filmpjes hiernaast hoe dit in zijn werk gaat.

 
';