Schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar is altijd zo vervelend. Dat begrijpen wij als geen ander. Vandaar dat we u tips en adviezen geven hoe u het beste kunt handelen.

Veiligheid

Wanneer u onverhoopt een ongeval met uw auto heeft gehad, denk dan allereerst aan de veiligheid van u en de betrokkenen.

  • De vluchtstrook is géén veilige plaats. Zet uw auto zover mogelijk in de berm. Laat passagiers uitstappen en zoek een veilig plek (bijvoorbeeld achter de vangrail of zover mogelijk van de openbare weg af).
  • Voorkom hinder voor andere weggebruikers. Indien nodig waarschuwt u andere verkeersdeelnemers met de alarmlichten en zet de gevarendriehoek uit.
  • Als er (zwaar)gewonden zijn, belt u het alarmnummer 112 voor ambulancedienst en politie. Indien er alleen materiële schade is, is de komst van de politie niet genoodzaakt en kunt u het gerust onderling afhandelen.
  • Indien de auto niet meer rijdbaar is dan regelt de verzekering (of de politie) een berger. De berger transporteert het voertuig naar het gewenst adres. 

Verzamel bewijzen van het ongeval en de schade

Maak foto’s van de beschadiging en van de omgeving (bijvoorbeeld de verkeerssituatie of eventuele remsporen). Benader eventuele getuigen van de aanrijding en noteer hun naam, adres en telefoonnummer.

Vul een Europees Schadeformulier in

Wij raden aan om altijd een Europees Schadeformulier in te vullen. Het is belangrijk dat u dit formulier volledig invult. Is er een tegenpartij bij het ongeval betrokken? Vul dan samen de voor- en achterzijde in. Het schadeformulier dient door beide partijen ondertekent te worden. U kunt ook de schadeapp.nl invullen.

Neem contact op met Autoschade Car Repair

Vervolgens neemt u contact met ons op of u komt langs. Wij nemen de schade verder in behandeling. We taxeren de schade aan uw auto en onderhouden het contact met de expert en de verzekeringsmaatschappij.

Uiteraard staat er ook vervangend vervoer voor u klaar. Als u geen vervangend vervoer nodig heeft, brengen we u graag naar huis of naar uw werk.

Contactformulier

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

 
';